Last Day on Earth: Survival

Kefir!
Diupdate: 2022-08-04 Versi sekarang: 1.19.3
Mengunduh  Last Day on Earth: Survival  Di PC

Mainkan Last Day on Earth: Survival di PC dengan LDPlayer

Permainan penembak kemandirian Last Day on Earth berlangsung dalam dunia pasca apokaliptik: pada 2027, dunia menyaksikan wabak daripada jangkitan yang tidak diketahui yang menghapuskan hampir seluruh umat manusia. Mereka yang mati mula bertukar menjadi zombi dan segelintir daripada mereka yang hidup dan mempunyai ketahanan dalam darah mereka cuba memastikan kelangsungan hidup mereka dalam kemusnahan yang dahulunya adalah sebuah dunia agung.

Dan sekarang kemandirian watak anda ialah satu-satunya kuasa anda! Perhatikan statistik nyawa watak anda seperti kelaparan dan kedahagaan, kumpul sumber yang bernilai untuk kraf, hasilkan pelbagai jenis senjata dan pengangkutan atau gunakan apa yang ada di sekeliling: kayu pemukul atau tanda jalan. Segala-galanya pasti berguna untuk membunuh puluhan...ratusan...ribuan zombi!

Tewaskan penceroboh di tanah anda bukan sahaja menggunakan kuasa tetapi kelicikan – bina kubu dengan perangkap atau serbu wilayah pemandiri lain demi barang rampasan dan sumber yang jarang. Lagipun sesiapa sahaja sanggup melakukan apa sahaja untuk kekal hidup.

Peminat tegar pasti ada banyak perkara yang perlu dilakukan di lokasi bermusim yang sukar. Sebelum memulakan perjalanan yang terdesak, lengkapkan pemandiri anda dengan senjata yang paling dahsyat untuk memburu haiwan liar dan memusnahkan gerombolan zombi bermutasi. Pemain boleh mencapai lokasi bermusim dengan pengangkutan yang boleh dikraf. Selain itu, jika anda melepasi tembok di sebelah barat peta anda akan memasuki lokasi dalam talian di mana anda akan dapat berinteraksi dengan pemain lain sekiranya anda memakai kostum istimewa.

Terokai dunia Last Day on Earth yang luas dan berliku! Naik taraf wira anda, lengkapkan rumah anda, jarah wilayah yang terbiar, buru haiwan liar dan pemandiri lain – dunia baharu mempunyai peraturan baharu.

Adakah anda akan bertahan dalam keadaan seperti ini? Jika ya, apakah yang sanggup anda gadaikan?
Buka

Nyalakan Pengalaman Paling Baik Permainan Anda dengan LDPlayer

Apa itu versi PC Last Day on Earth: Survival?

Buka

Apakah legal dan aman menggunakan LDPlayer?

Buka

Apakah mungkin memainkan Last Day on Earth: Survival di PC tanpa emulator Android?

Buka

Konfigurasi PC yang Disarankan untuk Mainkan Last Day on Earth: Survival di PC

Buka

Cara Mengunduh Last Day on Earth: Survival di PC

Buka
Lebih Banyak Dari Kefir!
Mirip dengan Last Day on Earth: Survival Lihat Lebih Banyak
Game Terbaru
Ponsel Android Cloud, 24 jam offline hang up
Lihat detail
Download
Tentang game ini
Pengenalan fitur
Q&A